23.04.2020
Виконайте завдання!
https://learningapps.org/3659564
Он-лайн урок "Технологія приготування страв з борошна"
Виконайте міні-проекти за бажанням!!
Інструкційна картка МАКАРОНИ З ОВОЧАМИ
Технологія
приготування. У
зварені зливним способом макарони додати нарізані соломкою пасеровані цибулю та
моркву, томат-пюре й ретельно перемішати.
Інвентар і посуд: каструлі місткістю 3 л і 0,5 л, мірний
стакан, ложка, ваги, ніж, дошка обробна, друшляк, сковорода, тарілка.
Рецептура: макарони — 70 г, морква — 20 г, цибуля ріпчаста — 16 г, петрушка — 3 г, томат-пюре — 15 г,
вершкове масло — 10 г, олія15 г. Вихід 250 г.
Послідовність виконання.
1. Закип’ятити
воду в каструлі місткістю 3 л. Макарони закласти в підсолений окріп,
перемішати. Води має бути в 5-6 разів більше, ніж макаронів, солі — із
розрахунку 10 г на 1 л води. Варити макарони до готовності.
2. Моркву
і ріпчасту цибулю вимити, почистити. Овочі нарізати соломкою.
3. Сковороду
розігріти, додати олію і спасерувати спочатку тільки моркву, а через 10 хв —
разом із цибулею. Додати томат-пюре і прогріти все разом 5—7 хв.
4. Готові
макарони відкинути на друшляк, дати воді стекти, перекласти макарони в іншу
каструлю, заправити їх вершковим маслом.
5. Макарони
з’єднати з приготовленими овочами й ретельно перемішати.
6. Викласти
на пласку столову тарілку гіркою, зверху посипати петрушкою. Подати гарячими.
Інструкційна картка МАКАРОНИ З
КИСЛОМОЛОЧНИМ СИРОМ
Технологія приготування. Макарони зварити зливним
способом, заправити вершковим маслом, перемішати, затерти сиром на поадти на стіл.
Інвентар і посуд: каструлі місткістю 3 л 10,5 л, мірний стакан,
ложка, ваги, ніж, дошка обробна, друшляк, сковорода, тарілка.
Послідовність
виконання
1. Закип’ятити
воду в каструлі місткістю 3 л. Макарони закласти в підсолений окріп,
перемішати. Води має бути в 5-6 разів більше, ніж макаронів, солі — із
розрахунку 10 г на 1 л води. Варити макарони до готовності.
2.
Готові макарони відкинути на друшляк, дати воді
стекти, перекласти макарони в іншу каструлю, заправити їх вершковим маслом.
3. Макарони затерти сиром.
4.
Подати гарячими.
Завдання виконати до 30.04.2020!!!!
16.04.2020
Он-лайн урок "Українська система харчування. Обрядові страви. Технологія приготування страв з крупів.
https://drive.google.com/file/d/1lFk7g5qHV416zW59G9OCtasglV_OsMp-/view?usp=sharing
Виконайте завдання уроку та відправте фотозвіт до 17.04.2020
09.04.2020
Он-лайн урок "Виготовлення готового виробу"
Надай фотозвіт своїх виконаних завдань
У мене такий фартук. А у вас???
02.04.2020
Он-лайн урок-повторення "Побудова констукції фартуха"
Урок у записі за посиланням
Виконай завдання та надай фотозвіт!
Побудова констукції фартуха
1. Побудуй конструкцію фартуха на міліметровому папері.
2. Виріж деталі фартуха з паперу.
Надай фотозвіт своїх виконаних завдань
Комментариев нет:
Отправить комментарий